Borduurpakketten van Handwerk Hobbyzaak

Bij Handwerk Hobbyzaak bent u aan het juiste adres voor creatieve bezigheden zoals: borduren, haken en breien. We zijn al ruim 35 jaar actief in de handwerk en hobby branche. Naast een webshop hebben we ook een fysieke winkel in Landgraaf. We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hele pakketten, zoals borduurpakketten, haakpakketten en breipakketten. In het borduur segment hebben we een groot assortiment voorradig. Zo vindt u complete pakketten van gerenommeerde topmerken zoals: Anchor, Eva Rosenstand, Marjolein Bastin, Permin en Pako, Thea Gouverneur en Lanarte. We hebben onze borduurpakketten gecategoriseerd in drie soorten:

  • Lanarte
  • Disney
  • Goedkope pakketten

Borduurpakketten Lanarte

De meer exclusieve dessins en borduurwerken vindt u in deze sectie. In ons assortiment vindt u alle gerenommeerde en bekende merken zoals, Anchor, Lanarte, Pako, Permin en Royal Paris. Deze beschikken echt over de allerhoogste kwaliteit. U vindt patronen en inspiratie, binnen deze categorie, uit de Aziatische en Afrikaanse kunst tot aan stilistische beelden uit de natuur (allerlei kleurrijke bloemen, vogels, vlinders en planten) en religieuze afbeeldingen. Ook vindt u speelse en kleurrijke beelden en patronen uit de wereld van animaties en prentenboeken. De ontwerpen van Marjolein Bastin en Maria van Scharrenburg voor het merk Lanarte zijn enorm populair binnen onze klantenkring. Naast het ontwerp levert Lanarte kwalitatieve hoogwaardige pakketten met de bekende kruissteek. Het merk staat bekend om een exclusief en buitengewoon aanbod in dessins. Hiermee, mede door de inspirerende ontwerpers, verwierf Lanarte bekendheid in de wereld van het borduren. De borduurpakketten van het merk Pako beschikken ook over een bijzondere kwaliteit. Deze pakketten worden geleverd met stramien (eventueel voorbedrukt), garen en inclusief een duidelijk instructie. Het voordeel ook van dit merk is dat ze op verschillende borduurniveau ‘s ontwerpen aanbieden.

Borduurpakketten Disney

Naast de exclusieve borduurpakketten van Lanarte hebben we ook een aanbod van patronen en dessins die meer aansluiten bij een jongere doelgroep. De borduurpakketten van Disney beschikken over verschillende thema’s die kinderen aanspreekt. Zo biedt dit assortiment leuke afbeeldingen uit de wereld van de tekenfilms en animaties. We beschikken over talloze ontwerpen bestaande uit de welbekende Disney thema’s: Bami, Sneeuwwitje, en de 101 Dalmatiërs. Daarnaast bevat deze categorie ook prachtige borduursels van dieren, geboortes, diverse culturen, kinderen, Nederland en romantiek. Het is natuurlijk altijd vrij om verschillende patronen te combineren of uw eigen inspiratie te gebruiken. Zo kunt u leuke op maat gemaakte creaties maken voor bijvoorbeeld een speciaal en gepersonaliseerd cadeau voor geboortes, huwelijken, verjaardagen. U kunt ook een leuk aandenken maken voor uzelf aan een bijzonder periode uit uw leven. Naast het brede assortiment en de diversiteit in de moeilijkheidsgraad van de borduursels willen we ons ook onderscheiden in de verschillende prijscategorieën. In deze sectie vindt u dus pakketten die goedkoper zijn maar tevens over een goede kwaliteit beschikken. Verder beschikken we over een goede service: bijna alle pakketten hebben we op voorraad en daarnaast leveren we de bestelling een dag na bestelling bij u thuis af. Borduurpakketten vanaf 40 euro zijn zelfs helemaal gratis. Naast volledige borduurpakketten vindt u bij ons ook een ruime keuze aan stoffen specifiek voor de hobby borduren zoals: linnen, kaaslinnen, Aida, handwerkstof, borduurboeken. Daarnaast beschikt Handwerk Hobbyzaak over een breed assortiment van allerlei andere benodigdheden en materialen zoals: borduurscharen en opbergmappen en -dozen. Ook hebben we alle kleuren borduurgaren van de merken DMC en Anchor voorradig. Mocht u graag persoonlijk advies willen hebben? Uitleg ontvangen over verschillende technieken en materialen? Kom vooral eens bij ons langs in onze handwerk hobbyzaak aan de Streeperstraat 45, in Landgraaf. U bent van harte welkom! h

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn