Han Schnek; aandacht voor fotografie

Schnek - Han SchnekFotograferen is een van de mooiste dingen die er zijn. U kunt op eigen houtje flink wat leren. Want leren fotograferen is een kwestie van oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Toch zult u vroeg of laat tegen bepaalde beperkingen aanlopen en deze beperkingen zijn voor iedereen anders. Wat zijn die beperkingen? Voor veel mensen zitten deze beperkingen in een lek aan kennis wat betreft de techniek die voor handen is. Het is dus voor de meeste mensen heel erg belangrijk dat ze vroeg of laat toch hulp inschakelen om hun kennis aan te scherpen en meer te leren over fotograferen. Het volgen van een cursus fotografie doet u bij Han Schnek. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan cursussen waarin alle aspecten van fotografie aan de orde zullen komen. Dat betekent dat u altijd weer bij kunt leren en betere foto’s zult leren maken. Han Schnek fotografie biedt cursussen voor mensen die veel ervaring hebben met fotograferen maar ook voor mensen die net beginnen en graag de beginselen van het fotograferen willen leren. Steeds meer geweldige camera’s komen en zijn er de markt verkrijgbaar en deze bieden eindeloos veel mogelijkheden om waanzinnige foto’s te maken. Toch zien we vaak dat mensen niet precies weten waar ze moeten beginnen of op een bepaald moment toch vastlopen. Voor al deze mensen is er Han Schnek met een uitgebreid aanbod aan cursussen die kunnen worden gevolgd. Bekijk het aanbod van Han Schnek even op uw gemak online en bepaal welke cursus het beste bij u past. Wat zijn zaken die allemaal aan de orde komen?

  • Aandacht voor belichting.
  • Aandacht voor techniek.
  • Persoonlijke begeleiding.
  • Bedrijfstrainingen.
  • Teambuilding.

Han Schnek voor groepen of bedrijven

U kunt bij Han Schnek een privé les volgen. Maar dat is lang niet alles! U kunt ook bij Han Schnek tevens terecht voor cursussen in groepen en dat brengt tal van voordelen met zich mee. Niet in de laatste plaats is het hartstikke gezellig om in groepsverband een leuke cursus bij Han Schnek te volgen, maar ook leert u vaak meer over bepaalde technieken doordat er meer mensen aanwezig zijn die ook weer van elkaar kunnen leren. Stelt u zich bijvoorbeeld eens voor. U volgt in groepsverband een cursus belichting. U heeft een bepaalde vraag over de techniek. Iemand die tevens deelneemt aan de cursus had die vraag ook, maar voegt daar nog een relevante vraag aan toe die u zelf niet had gesteld als u alleen aan de cursus had deel genomen. Wat wij met dit voorbeeld willen illustreren is dat het volgen van een cursus vaak een complementerend effect heeft. Mensen vullen elkaar aan en leren respectievelijk meer dan wanneer ze alleen een cursus van Han Schnek volgen. Toch kan een persoonlijke cursus ook zeer effectief zijn en dat heeft dan vaak alles te maken met het feit dat er aandacht is voor u als fotograaf en dat de trainer ook echt kan zien wat de dingen zijn die u wellicht tegenhouden in het maken van die perfecte foto. Het ontdekken van jouw persoonlijke stijl is een geweldige avontuur en daar kunt u vaak best wel wat begeleiding in gebruiken. Mocht u graag een cursus volgen, dan raden wij u altijd aan om actie te ondernemen want het plezier dat u zult hebben van alles wat u tijdens de cursus van Han Schnek leert zal erg groot zijn.

Flexibele tijden

Wij zijn bij Han Schnek zeer flexibel. Zo worden de cursussen op doordeweekse dagen gegeven en tevens in de avond. Voor mensen met een baan komt dat wel heel erg goed uit. Het is dan ook belangrijk dat u er voor zorgt dat u afspreekt op tijden die u goed schikken. Kom altijd goed uitgerust en gemotiveerd naar de cursus, want op deze wijze zult u meer opnemen en meer leren. U wilt er natuurlijk graag alles uithalen wat er in zit. Wanneer u een cursus in een kleinere groep wilt volgen, kunnen we samen met u een plan maken en het schema zo opstellen dat het voor u goed uitkomt. Persoonlijk begeleidt worden is ontzettend belangrijk om stappen te maken. Daarom zou iedereen minstens een keer in zijn leven moeten kiezen voor een individuele cursus. De Han Schneck privé cursus volgen zorgt er voor dat u ontzettend veel leert over fotograferen en vaak kunt u door bepaalde technieken onder de knie te krijgen veel meer inzicht krijgen en betere foto’s maken. Voor een persoonlijke cursus bij Han Schnek rekenen wij zestig euro per uur. Ook hier zijn wij weer zeer flexibel met als grote voordeel voor u dat u zelf u uren kunt bepalen. Heeft u als bedrijf of ondernemer interesse in het volgen van een cursus bij Han Schnek dan behoort dat ook tot de mogelijkheden! Wij organiseren zeer regelmatig teambuilding uitjes. Het leuke aan het volgen van een cursus in deze vorm is dat het mensen echt dichter bij elkaar brengt. Deze uitjes zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en u heeft de mogelijkheid om uw eigen camera mee te brengen. We werken met alle type camera’s en zorgen voor een cursus waar iedereen wat aan heeft. Mocht u meer willen weten over het volgen van een cursus met een groep collega’s, neem dan even contact met ons op. Wij vertellen u heel graag meer over deze cursus en hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn