Op dansles in Amersfoort?

Zoekt u voor uw school naar een dansles in Amersfoort? Dan kunnen wij u wellicht verder helpen. Want we bieden u een zeer bijzondere dansles in Amersfoort aan. Kijkt u maar eens op dansles-amersfoort.nl. Een websitenaam die u eenvoudig kunt onthouden. We bieden u in tegenstelling tot reguliere dansscholen niet zo zeer lessen aan die u kunt komen volgen. We bieden u namelijk interessante projecten aan die u kunt aanvragen. Deze workshops bestaan uit vier lessen van een uur. Daar kunnen we op aanvraag vanaf wijken zodat u meer of minder lesuren kunt opvragen. Wilt u bijvoorbeeld de vijfde klas leren dansen? Bewegen op muziek zoals we dat op die jonge leeftijd beter kunnen noemen? Het is dan verstandig om een workshop aan te vragen. Niet alleen kunt u een dergelijke dansles in Amersfoort boeken, ook in de omliggende regio’s kunt u gebruik maken van onze diensten. Zo kunnen we ook een dansles nabij Amersfoort geven zoals in Soest, Baarn of Leusden. Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren en wilt u graag voor uw basisschool dansles in Amersfoort boeken? Neem dan na het lezen van deze tekst vooral even een kijkje op de website. U vindt er namelijk naast de uitleg allerlei interessante videofragmenten van lessen uit het verleden. Het is belangrijk dat de kinderen vroeg in hun leven kennis maken met dans. Ze leren hoe het is om op het ritme van de muziek te bewegen. Wellicht schuilt er veel talent in uw groep en besluiten diverse kinderen dankzij deze dansles in Amersfoort om daadwerkelijk op ballet te gaan of op een andere dansvorm.

Lekker de voetjes van de vloer tijdens een dansles in Amersfoort

Naast het feit dat we diverse workshops geven op basisscholen maar ook middelbare scholen in de omgeving van deze stad in de provincie Utrecht is het ook voor volwassenen mogelijk om bij ons dansles in Amersfoort te volgen. Gaat u binnenkort trouwen maar vindt u van uzelf dat u een stijve hork bent? Hebt u moeite met expressie en durft u eigenlijk niet zo goed om te dansen, laat staan voor enen grote groep? We kunnen u tijdens de dansles in Amersfoort van uw angsten afhelpen en u de basisbeginselen aanleren. Sterker nog, als u tijdens de bruiloft iedereen wilt verrassen met een oogverblindende choreografie met uw bruid of bruidegom, dan kunt u samen met onze leraar een eigen dans ontwikkelen. Die kunt u vervolgens tijdens deze dansles in Amersfoort gaan leren zodat u iedereen zult verbluffen met uw danscapaciteiten. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kom dan snel langs om u wensen te bepreken:

  • Op welke muziek wilt u bijvoorbeeld dansen?
  • En op welke ritmes wilt u kunnen dansen?
  • We stemmen de choreografie vervolgens af op ritme, sfeer en muziek maar natuurlijk ook op uw talent. Daardoor is het voor ons ook elke keer weer een mooie uitdaging en we hopen dan ook dat u deze dansles in Amersfoort in onze studio wilt gaan volgen.

Meldt u vandaag nog aan voor een kennismakingsgesprek

Een dansles in Amersfoort volgen moet niet alleen spannend en uitdagend zijn, het moet ook leuk zijn. Voor basisscholen bieden we geweldige workshops aan die iedere keer weer anders zijn. Middelbare scholen kunnen we ook van uitdagende workshops voorzien waarna de gehele school een uitvoering kan geven aan de ouders van de kinderen. En aanstaande paren zijn aldus meer dan welkom. Neem in ieder geval vrijblijvend contact op met Dans Projecten zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. U kunt ons telefonisch en natuurlijk ook per e-mail bereiken. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn