Op zoek naar bedrijfsfotografie in Hengelo

Op zoek naar bedrijfsfotografie in HengeloOngeveer 6 jaar geleden ben ik een bedrijf begonnen in kantoorartikelen. Ik had daarvoor bij een bedrijf gewerkt dat vergelijkbare artikelen verkocht en ik dacht dat ik dit beter kon. Ik vond het werk bij het bedrijf erg leuk en mijn collega’s ook, maar ik was het vaak niet eens met mijn baas. Mijn baas dacht altijd dat hij het beter wist en luisterde slecht naar de meningen van anderen. Op een gegeven moment had ik er genoeg van en besloot ik om zelf een bedrijf te beginnen. Ik schreef mij in bij de KvK en maakten mijn eigen website. Ik had al snel een aantal leveranciers gevonden en begon met het verkopen van mijn eerste artikelen. Ik begon alleen bij mijn bedrijf, maar de laatste jaren hebben er veel veranderingen plaatsgevonden. Ik heb verschillende mensen aangenomen om in het bedrijf te werken en alles is veel professioneler. De website hebben we ondertussen een paar keer aangepast, maar de laatste keer was al weer bijna 2 jaar geleden. Ik vond het nu weer tijd worden om de website te vernieuwen en besprak een aantal ideeën met de medewerkers. Na overleg leek het ons verstandig om een bedrijf voor bedrijfsfotografie in Hengelo te zoeken. Wij wilden graag professionele foto’s op de website en daarvoor hadden wij bedrijfsfotografie in Hengelo nodig. De vorige foto’s had een van de medewerkers gemaakt die graag foto’s maakt, maar erg professioneel zag dit er niet uit. Dat kwam mede door de camera die wij destijds hadden gebruikt. Wij wilden graag goede foto’s laten maken van het team en het bedrijf en een bedrijf voor bedrijfsfotografie in Hengelo zou ons daarbij kunnen helpen.

JeLeuksteFoto.nl verzorgde onze bedrijfsfotografie in Hengelo

Online zocht ik naar bedrijven die bedrijfsfotografie in Hengelo konden verzorgen. Ik vond diverse fotografen in de omgeving en bezocht hun websites. Ik wilde graag een fotograaf gebruiken die veel ervaring heeft met bedrijfsfotografie in Hengelo. Gelukkig hebben veel fotografen een portfolio op hun website, zodat ik ouder werk van de fotograaf kon zien. Ik vergeleek de portfolio’s en zag niet veel werk waar ik erg enthousiast van werd. Het werk van de fotograaf van JeLeuksteFoto.nl vond ik wel erg goed en ik zag dat deze fotograaf een goed tarief rekende voor bedrijfsfotografie in Hengelo. Op de website https://www.jeleukstefoto.nl/bedrijfsfotografie-hengelo/ van deze fotograaf zag ik dat hij ook bedrijfsfilms kan maken, dit is misschien een leuk idee voor in de toekomst. Ik nam via de website contact op met de fotograaf en vroeg in een gesprek. Ik vertelde dat ik zocht naar bedrijfsfotografie in Hengelo en vertelde mijn ideeën. De fotograaf kon verschillende voorbeelden laten zien van zijn werk die overeenkwamen met wat ik in gedachte had. Samen maakten wij een plan van wat er moest gebeuren en daarna spraken wij een prijs af voor de hele klus. De prijs was erg goed, waardoor ik besloot om met deze fotograaf verder te gaan.

Veel mooie foto’s

Ik ben erg blij met het werk van de fotograaf van JeLeuksteFoto.nl. De bedrijfsfotografie in Hengelo was goed geregeld en er zijn veel mooie foto’s genomen. Het team vond het erg gemakkelijk samenwerken met de fotograaf. We hebben de website al aangepast en de foto’s staan daar nu op. Voor bedrijfsfotografie in Hengelo kan ik JeLeuksteFoto.nl aanraden.

  • Veel ervaring met bedrijfsfotografie
  • Portfolio te zien op website
  • Een goed gesprek samen
  • We maakten samen een plan
  • Het was niet duur
  • Veel goede foto’s
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn