Wil jij een e sigaret kopen?

Wil jij stoppen met roken, maar ben je al die vruchteloze pogingen tot stoppen zat? Join the club! Jarenlang heb ik geprobeerd om te stoppen met roken, maar iedere keer zonder resultaat. Ik was het helemaal beu en had totaal geen motivatie meer om echt te stoppen met roken. Totdat een goede vriend mij wees op EA Sigaret en mij aanraadde om een e sigaret te kopen. Maanden geleden besloot hij namelijk een e sigaret te kopen en nu is hij inmiddels al een hele tijd van het roken af. Ik wilde er eerst niet aan, omdat ik dacht dat een e sigaret eigenlijk hetzelfde zou zijn als roken. In plaats van verslaafd aan de ‘echte’ sigaret, zou je dan gewoon verslaafd zijn aan de e sigaret. Totdat die vriend van mij aan mij vertelde dat je ook e sigaretten kunt roken zonder nicotine en dat als je wilde stoppen, je het nicotinegehalte in je e sigaret gewoon kunt afbouwen. Net zo lang totdat er helemaal geen nicotine meer in zit. Dit klonk mij als muziek in de oren. Uiteindelijk besloot ik om ook een e sigaret te kopen en met resultaat! Ik ben nu bijna rookvrij en ik merk dat ik steeds minder behoefte heb in een ‘echte’ sigaret! 

In dit artikel zal ik vertellen waarom een e sigaret kopen voor iedereen die wil stoppen met roken een uitkomst is. 

Waarom een e sigaret kopen?

“Waarom zou ik een e sigaret kopen?”, dit vroeg ik mij ook af toen ik overwoog om te beginnen met elektrisch roken. Het ‘normale’ roken beviel mij eigenlijk wel heel goed en ik wilde nog helemaal niet stoppen. Ik merkte echter dat mijn omgeving erg veel last had van mijn nicotinegebruik. Daarnaast kreeg ik door hoeveel geld het mij kostte en hoe slecht het voor mijn gezondheid was. Al jarenlang rookte ik bijna een pakje per dag en in het begin had ik hier weinig tot geen last van, maar naarmate ik ouder werd kreeg ik steeds meer last van klachten:

  • Ik had sneller keelontstekingen
  • Ik had constant een ‘rokershoestje’ 
  • Mijn conditie ging heel snel achteruit, ik was al moe als ik snel de trap op liep 
  • Mijn tanden werden geel en gevoeliger 
  • Ik had sneller last van hartkloppingen
  • Ik had constant last van koude handen en voeten door een slechte doorbloeding 
  • Mijn huid begon er heel snel veel ouder uit te zien 

Daarnaast merkte ik dat ik constant naar rook stonk en dat mijn wijsvinger geel werd van het roken. Uiteindelijk kreeg ik door hoe onhygi├źnisch ik op anderen moest overkomen. Na dit alles, besloot ik uiteindelijk om toch echt die e sigaret te kopen. 

Hoe werkt een e sigaret?

Bij een e sigaret kopen vraag je je misschien af welke e sigaret jij moet nemen en hoe een e sigaret eigenlijk precies werkt. Dit zijn logische vragen, want het werkt totaal anders dan een ‘normale’ sigaret. Bij e sigaret is er geen sprake van echte rook, maar in plaats daarvan inhaleer je de dampen. Vandaar dat een e sigaret ook wel een vape of een damper wordt genoemd. Deze dampen kunnen nicotine bevatten, maar dat hoeft niet. Sommige mensen roken namelijk ook gewoon een e sigaret voor de lol.

Ben jij ge├»nteresseerd in een e sigaret kopen? Kijk dan vooral even op de website van EA-Sigaret.nl, hier staat alle benodigde informatie op om te beginnen met vapen! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn