Barcelona chair

Caveldesign - Barcelona chairDe Barcelona chair, het kan maar zo zijn dat u hier nog nooit van gehoord heeft. Komt dat even goed uit, want deze tekst gaat over deze exclusieve Barcelona chair en legt tevens uit waar u deze stoel het beste kunt bestellen. Een tipje van de sluier kunnen we wel alvast oplichten: doet u dit online en wel via onze website: caveldesign.com. Kijkt u eens op die site, wij zijn er erg trots op. Ook al kunnen we het ons voorstellen dat het niet voor eenieder is want u zult over het algemeen wel een flinke invetsering kwijt zijn. Een Barcelona chair is dan ook een vrij dure stoel, maar u krijgt er zo veel voor terug. En wat is duur? Al voor 729 euro hebt u een Barcelona chair. Dat is echt een koopje voor design interieur dus als u altijd al een Barcelona chair had willen hebben, dan kunt u dit nu snel doen want dit is echt een reclameprijs. Op de site ziet u dat ook terug want de normale verkoopsprijs ligt nog vele malen hoger op 948 euro. U snapt dus wel dat dit een gouden kans is en we hopen van harte dat u nu ook denkt dat u de Barcelona chair nergens anders zo goedkoop zult kunnen vinden. Zeker niet in een winkel in de fysieke buitenwereld. Dat komt mede doordat wij geen daadwerkelijke winkel hebben maar slechts een toonzaal, ook wel showroom genoemd. Die liegt er trouwens niet om maar u begrijpt dat we daardoor minder onkosten hebben, we hoeven de Barcelona chair immers niet uit te stallen in de winkel maar hoeven dat slechts met een voorbeeld te doen. De rest ligt netjes in ons grote magazijn te wachten totdat u besluit om de koop door te laten gaan. We leveren dan ook meteen aan huis en kunnen door ons grote magazijn ook garanderen dat 99 procent van al uw aankopen steevast op voorraad zijn. Daardoor kunnen we binnen een paar dagen al bij u thuis de Barcelona chair afleveren. Sterker nog, soms geldt zelfs: vandaag bestelt, morgen al in huis. Ja, dat leest u goed, u hoeft er niet eens uw huis meer voor uit.

Wilt u een Barcelona chair?

Hebben we u al overtuigd dat het zeker geen kwaad kan om met ons in zee te gaan? Dat is zeker wat wij beogen. Natuurlijk uit commercieel gewin, wij zijn ook maar een bedrijf. Maar ook gunnen we u de Barcelona chair van harte. U zult dankzij het unieke en tijdloze design van de Barcelona chair een prachtige lounge stoel in huis weten te halen waar u echt jaren, nee zelfs decennia, lang plezier aan zult beleven. U begrijpt wel dat het materiaal van hoogwaardige kwaliteit is. Het is dan ook een topmerk wat u thuis afgeleverd zult krijgen. Wel kan het zijn dat u de Barcelona chair nog moet monteren. Als u dat liever niet zelf doet omdat u bang bent een schroefje verkeerd vast te draaien en daardoor schade te doen aan uw zojuist verkregen Barcelona chair, dan kunt u dit ook aan ons vragen en dan sturen we een monteur mee. Dit is wel bij hoge uitzondering want over het algemeen kan zelfs iemand met twee linkerhanden nog wijs worden van onze bijgeleverde instructies. En ook als u daar niet uitkomt, dan zijn er nog diverse manieren om met ons in contact te komen om al uw vragen te stellen over de montage van de Barcelona chair.

  • Het staat als een paal boven water dat wij te allen tijde voor u klaar willen staan.
  • U wilt immers waar voor uw geld en laten we wel wezen, een Barcelona chair bestelt u niet zo maar.
  • Daar zult u vast en zeker flink voor gespaard hebben en daarom willen we u ook graag helpen bij montageproblemen, bestelproblemen of wat u dan ook verder graag zou willen weten over ons bedrijf of over de Barcelona chair.

Neemt u dan ook bij vragen even contact op met onze klantenservice. Op de site vindt u ons telefoonnummer en e-mailadres en tevens het bezoekadres van onze showroom. Maakt u in dit laatste geval wel altijd even een afspraak, dan staat er een medewerker voor u klaar op de afgesproken dag met een verse kop koffie. Klaar om u rond te leiden langs al onze pracht en praal waaronder de befaamde Barcelona chair.

Van deze aankoop zult u geen spijt krijgen

Want naast de Barcelona chair hebben we nog veel meer artikelen op het gebied van design meubelen. Wilt u dus uw huis flink aanpakken, uw interieur flink veranderen en hebt u een mooi budget voorhanden? Dan hopen we dat u voor ons kiest. U kunt al onze aanbiedingen nu inzien op de website onder het kopje “sale” en uiteraard kunt u ook al onze reguliere meubelen van alle kanten komen bekijken doordat we ons best doen om de site te vullen met foto’s van deze desbetreffende stoelen, banken, kasten en ga zo maar door. Ook vindt u er veel aanvullende informatie zoals de afmetingen van deze producten. Dan kunt u alles rustig nameten en maakt u geen overhaaste bestellingen en beslissingen. U wilt immers niet dat u uw Barcelona chair later weer terug moet sturen omdat het niet staat of niet past in uw kamer. Ook al kan dit gratis binnen de eerste periode, het zorgt enkel voor kopzorgen. Neem uw tijd en bestel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn