Sieraden van energetix

Magneetsieraden - EnergetixVeel dames, maar ook heren, vinden het prettig om sieraden te maken, zij vinden het fijn om hier hun outfit mee af te maken. Nu is er op dit gebied natuurlijk heel veel keus en dat is fijn, want dan kun je ook iets kiezen wat helemaal bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor een van de accessoires van energetix, daarmee zul je zeker de show stelen. Zij hebben een zeer ruime collectie en bieden veel verschillende stijlen, waardoor eigenlijk iedereen wel iets bij hen kan vinden wat helemaal bij de eigen persoonlijk stijl past. Van sportieve accessoires, tot juist juwelen met een chique uitstraling, je vindt het bij energetix allemaal. Doordat zij bovendien werken met verschillende kleuren, komt iedereen er aan zijn of haar trekken. Of je nu de voorkeur geeft aan zilverkleurige sieraden, of dat je juist houdt van de goudkleurige varianten, zij bieden het allemaal aan. Een groot voordeel van energetix is ook dat een deel van de collectie aan je eigen wensen aan te passen is. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bepaalde armband en daar vervolgens je eigen bedels of elementen bij kiezen. Of kies voor een ring waarbij je zelf kunt bepalen wat voor steen of ander opzetstuk er op komt te zitten. Zo pas je ze helemaal naar eigen voorkeur aan. Bij energetix kun je geen complete sets sieraden kopen, maar zij bieden wel armbanden, ringen, kettingen en oorbellen in dezelfde stijl aan, waardoor je zelf je eigen set kunt samenstellen. Zo kun je dus toch al je accessoires helemaal op elkaar afstemmen. Voor mensen met een nikkelallergie kan het lastig zijn om mooie ringen, armbanden, oorbellen of kettingen te vinden, maar ook zij zijn bij energetix aan het juiste adres. Al hun producten zijn namelijk geschikt voor mensen met een nikkelallergie.

De voordelen van energetix

De sieraden van energetix zien er dus prachtig uit en zij hebben voor ieder wat wils te bieden. Bovendien is de kwaliteit van hun producten zeer hoog, zodat ze zeer lange tijd mooi blijven en je ze lang kunt blijven dragen. Maar daarnaast is er nog een reden waarom je juist voor een ring, ketting, armband of paar oorbellen van energetix zou kunnen kiezen en dat is het feit dat zij gebruik maken van magneten in hun artikelen. Veel mensen ervaren hier veel positieve effecten van en ze kunnen op veel lichamelijke klachten een positief effect hebben. Belangrijk om hierbij op te merken is, dat de positieve effecten wetenschappelijk niet bewezen zijn. Maar de gebruikerservaringen van veel tevreden klanten spreken boekdelen. Zo melden verschillende gebruikers van energetix dat zij veel beter in hun vel zitten sinds het dragen of gebruiken van een van hun producten. Zij voelen zich letterlijk en figuurlijk veel meer in balans en ervaren dit als zeer positief. Veel gebruikers ervaren ook dat zij veel beter slapen en zich veel minder vermoeid voelen. Wat door velen ook als een groot pluspunt wordt ervaren, is dat de producten ook helpen tegen snurken. Mensen die nachtenlang wakker hebben gelegen door een snurkende partner, melden dat deze sinds het gebruik van een energetix product niet of bijna niet meer snurken. Zo krijgen zij ook eindelijk eens weer een goede nachtrust. Daarnaast hebben mensen ook veel andere positieve ervaringen, zoals veel minder last van hoofdpijn, het verdwijnen van migraineaanvallen en eindelijk verlost zijn van koude voeten en handen. Sommige lezers zullen nu denken, dit is allemaal terug te voeren op een placebo-effect. Dit zou in een deel van de gevallen mogelijk kunnen zijn, maar sommige gebruikers zijn zich ook niet effect van het feit dat artikelen van energetix magneten bevatten. Hun positieve ervaringen zijn dus zeker zeer authentiek.

Zeer veel keuze

Hierboven is al duidelijk geworden dat er heel veel keus is op het gebied van magneetsieraden bij energetix, echt iedereen kan er wel iets vinden wat hij of zij leuk vindt. Ze hebben namelijk zowel voor dames als heren een zeer complete lijn. Overigens bieden ze ook speciale producten voor tieners en kinderen. Sommige mensen houden echter niet van het dragen van sieraden, betekent dit dan dat energetix voor hen geen optie is? Zeker niet, er zijn namelijk ook andere producten ontwikkeld waardoor je dan toch kunt profiteren van de weldadige werking van de magneten. Zo kun je bij energetix bijvoorbeeld terecht voor speciale zooltjes met daarin magneten. Ook hebben ze in hun collectie speciale roerstaafjes, die je in je kopje drinken kunt gebruiken. Zeer bekend is het zogenaamde hart, dat bestaat uit twee delen die je aan twee kanten van je onderkleding kunt maken. Daarnaast kun je ook kiezen voor een ceintuur, een bandage of een massage stick. Keus genoeg dus en er is dus altijd wel een product dat bij jou past. Zet je de pluspunten van energetix op een rijtje, dan levert dat het volgende, niet complete, overzicht op:

  • mooie magneetsieraden van een zeer hoge kwaliteit
  • een ruime keus aan producten, met voor ieder wat wils
  • alle artikelen hebben een zeer lange levensduur
  • de kracht van de magneten loopt niet af
  • voor dames, heren, kinderen en tieners zijn er speciale productlijnen
  • op alle artikelen wordt een garantie geboden van maar liefst twee jaar

Lijkt dit jou ook wel iets en zou je het eerst eens uit willen proberen of het ook bij jou werkt? Bij energetix kun je gebruik maken van een testgarantie van maar liefst dertig dagen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn