Bent u opzoek naar een serre exclusief Hengelo?

Bent u opzoek naar een serre exclusief Hengelo? Dan bent u bij Serre exclusief Hengelo aan het goede adres. Het bedrijf is gevestigd in Twente en heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van ontwerpen en bouwen van serres, tuinkamers en veranda’s. De kracht van het bedrijf is dat er wordt geluisterd, maar ook wordt meegedacht met de klant. Uw wensen en ideeën worden met creativiteit en expertise uitgewerkt. Het bedrijf beschikt over de nieuwste technieken en materialen om de beste serre te realiseren voor de klant. Er wordt gebruik gemaakt van korte communicatielijnen met de klant zodat er vlot op alle wensen ingespeeld kan worden. 

Serre exclusief Hengelo

Voor een serre exclusief Hengelo bent u bij het bedrijf aan het goede adres. Met een serre exclusief Hengelo wordt er ruimte, licht, rust en vrijheid gecreëerd. Zo is het mogelijk om de woonkamer, keuken, zithoek of een speelkamer voor de kinderen uit te breiden of te realiseren. Met een serre exclusief Hengelo wordt er door middel van extra daglicht  een bijzondere sfeer gecreëerd maar ook een aangenaam leefklimaat. Het is belangrijk dat de uitbouw bij uw woning past, maar ook bij uw smaak. De serre exclusief Hengelo heeft zoveel keuze dat de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn. Zo zijn er diverse types samengevoegd in de volgende productgroepen:

  • De aluminium serre: deze serre exclusief Hengelo is duurzaam en bijna onderhoudsvrij, in elke kleur te krijgen en volledig op maat te realiseren. 
  • De lichtstraat serre: deze serre exclusief  Hengelo wordt uitgevoerd met een traditioneel plat dak om daglicht aan de woning toe te voegen.
  • De steel-look serre: deze serre exclusief Hengelo onderscheid zich door middel van de staal uitstraling. De strakke en elegante vormen zorgen ervoor dat deze steeds meer gekozen worden.
  • De houten serre: deze serre exclusief Hengelo heeft een klassieke uitstraling en wordt vaak toegepast bij oude herenhuizen, boerderijen of landhuizen.
  • De horeca serre: deze serre exclusief Hengelo is speciaal voor horeca en bedrijfsleven. 

Het bedrijf

Wanneer u interesse heeft maakt het bedrijf graag een afspraak bij u thuis. De adviseur geeft aan de hand van de situatie deskundig advies en schetst een aantal mogelijkheden. Vervolgens gaat het bedrijf met de verkregen informatie aan de slag en wordt er een ontwerpvoorstel gemaakt met een offerte. 

Het kan voorkomen dat u een vergunning nodig heeft voor het bouwen van een serre. Het bedrijf geeft u de juiste informatie om hierbij te helpen. Daarnaast zorgt het bedrijf voor de omgevingsvergunning met al het tekenwerk, berekeningen, heiwerk, funderingen, stalen balk berekeningen enzovoort. 

Het bouwkundige werk kunt u ook door serre exclusief Hengelo laten verzorgen. Het bedrijf heeft zorgvuldig geselecteerde vakkundige onderaannemers die de werkwijze van het bedrijf kennen en weten te realiseren.  

Wanneer de serre klaar is wordt alles tijdens de oplevering met de klant doorgenomen en vervolgens vind de oplevering plaats. Het bedrijf biedt u altijd 10 jaar garantie en door de kwaliteit kunt u zorgeloos genieten van de serre. 

Om een kijkje te nemen in de mogelijkheden van het bedrijf bent u altijd welkom in de showroom. Hier krijgt u advies en eventueel een prijs indicatie. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn