Bitcoin kopen eenvoudig voor iedereen

Bitcoins zijn de afgelopen jaren een populair betaalmiddel geworden. Daarnaast stijgt een Bitcoin snel in waarde, waardoor steeds meer mensen interesse krijgen in deze digitale valuta in plaats van alternatieve coins. Het beleggen in Bitcoins gebeurt daarom op dagelijkse basis. Een Bitcoin kopen kan in Nederland bij veel verkooppunten. Dit maakt een Bitcoin kopen gemakkelijk en snel. Wij van cryptotips leggen je graag uit hoe het werkt. Hierbij kijken wij naar wat een bitcoin is, wat er voor nodig is en waar het allemaal om draait: waar u een Bitcoin kunt kopen. Houdt bij het Bitcoin kopen altijd in uw achterhoofd hoeveel u wilt investeren, omdat de waarde van de valuta met de dag verschilt. Het ene moment is de coin minder waard, het andere moment stijgt het aanzienlijk in waarde. U moet dus ook bedenken wanneer het juiste moment is om een Bitcoin te kopen. Omdat het kopen van deze digitale valuta niet altijd eenvoudig is, leggen wij u graag uit wat de beste manier is om te investeren in de coins.

Een Bitcoin kopen bij betrouwbare partijen

Een bitcoin is digitaal geld, waarmee betalingen verricht kunnen worden. U kunt dus gemakkelijk een Bitcoin kopen en daarmee spullen kopen, handelen of omruilen voor andere coins en Euro’s. Dit maakt de Bitcoin een populair betaalmiddel. Een transactie met Bitcoins gebeurt daarnaast ook nog eens vliegensvlug, wat met normale betaalmethoden soms een dag kan duren. Een Bitcoin kopen en daarmee betalen is daarom een goede uitkomst als u snel geld nodig heeft om een betaling af te ronden. Een Bitcoin kopen gebeurt bij een aantal Nederlandse partijen die het toegankelijk maken voor consumenten met behulp van bekende betaalmethoden. Iedereen kan participeren aan dit netwerk en dit versterken door een Bitcoin te kopen. Je kunt een Bitcoin kopen in vier stappen:

  • Meld je aan bij een van de volgende brokers: Bitvavo, Bitcoin Meester of Coinmerce.
  • Voer alle handelingen uit wat betreft de verificatie van je e-mailadres, telefoonnummer, bankrekeningnummer en eventueel je identiteit.
  • Stort via iDEAL of bankoverschrijving euro’s in je account.
  • Ruil je tegoed in euro’s om voor Bitcoins via het portaal.

De handleiding op onze website helpt je op weg om het tegoed in je persoonlijke wallet te krijgen. Niet ieder wisselbureau heeft echter ingebouwde wallets, maar die wat hierboven vermeld staan wel. Dat maakt Bitcoins kopen een stuk eenvoudiger en daarnaast geeft het meer vrijheid. Je kunt namelijk zelf bepalen wat je met je Bitcoins doet. Kijk voor meer betrouwbare Nederlandse partijen op onze website. Hier hebben we alle partijen vermeld die officieel als bedrijf aangemerkt staan en de algemene betaalmethoden ondersteunen. Let echter wel op welke betaalmethoden en fees er gelden per verkooppunt, dit kan soms aanzienlijk in prijs schelen.

Iedereen vindt zijn antwoord bij Cryptotips

Cryptotips helpt iedereen bij het kopen van Bitcoins. Of je nou al enige jaren ervaring hebt met deze digitale valuta of net begint met orienteren, met de juiste tips en deskundigheid leiden wij jou door deze wereld heen. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet, waardoor wij goed weten welke partijen betrouwbaar zijn en welke beter vermeden kunnen worden. Tevens helpen wij u op weg met de investering door middel van onze uitgebreide handleiding voor beginners. Op cryptotips.eu vindt u alle informatie en kunt u tevens terecht met alle vragen. Staan de vragen er niet tussen, dan kunt u altijd contact opnemen door het contactformulier op de website in te vullen. Wij bieden ook de mogelijkheid tot samenwerking. Ook hiervoor kunt u terecht bij het contactformulier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn