Buggy rijden in Overijssel

Het Twentse landschap is prachtig en biedt vele mogelijkheden om actief in te recreëren. Ben je op zoek naar iets actiefs en wil je met geen groep door dit deel van Overijssel crossen, kom dan buggy rijden in Overijssel. Het Schwarzwald biedt de mogelijkheid voor kleine en grote groepen om een mooie dag het buggy rijden in Overijssel te beleven.

Met familie, vrienden of collega’s buggy rijden in Overijssel

Via hetschwarzwald.nl zijn diverse activiteiten te boeken en buggy rijden in Overijssel is er daar één van. Zo kun je buggy rijden in Overijssel organiseren voor:

  • Een personeelsfeest
  • Een vrijgezellenfeest
  • Een familiedag
  • Een teambuilding activiteit

Je kunt het zo gek niet bedenken, als je een leuke dag wilt hebben met spanning en actie, dan is buggy rijden in Overijssel de uitgelezen activiteit om te ondernemen. Je rijdt daarbij in een 150cc crossbuggy en voelt je volledig vrij. De buggy’s zijn geschikt voor twee personen en kunnen behoorlijk vaart maken. Je blijft daarbij niet op de openbare weg, maar gaat off road het Twentse landschap door, waarbij je ook veel bospaden en zandpaden tegen komt. Midden in de natuur kun je genieten van de omgeving, de snelheid, elkaars gezelschap en de spanning en adrenaline die buggy rijden in Overijssel je bezorgt. Vooraf aan de tocht worden instructies gegeven door een instructeur om te voldoen aan alle veiligheid. Je krijgt een stofbril op tegen opspattend zand en stof en onder leiding van de instructeur duik je het landschap in. De buggy’s voldoen allemaal aan de maximale veiligheidsvoorschriften en Het Schwarzwald biedt hierbij kwaliteit en professionaliteit. Na een flinke dosis snelheid, spanning en sensatie keer je terug uit de bosrijke omgeving en wordt het buggy rijden in Overijssel afgesloten met een uitgebreid dinerbuffet of kan worden aangeschoven bij de barbecue.

Het Schwarzwald biedt meer

Het Schwarzwald in het Overijsselse Rijssen biedt naast alle activiteiten als restaurant en partycentrum een volledig pakket voor een mooie, gezellige en feestelijke dag. Naast het buggy rijden in Overijssel is het ook mogelijk om een Segway Clinic te doen. Iedereen kent de segway wel, een voertuig op twee wielen dat wordt aangedreven met elektromotoren en intuïtief bestuurd wordt. Op een speciaal daarvoor aangelegde baan leer je hoe je op dit voortuig kunt rijden, welke manoeuvres je ermee kunt doen en kun je je eigen behendigheid testen. Wil je meer van Overijssel zien, maar met meer rust dan je met een buggy zou hebben, ga dan toeren op de retro scooter, om te genieten van het prachtige landschap dat Overijssel te bieden heeft. De retro scooter is al per uur te huur en kan zelfs voor een hele dag gehuurd worden. Het is mogelijk om een mooie picknickmand te laten vullen, met koffie en thee erbij, zodat je onderweg een mooie stop kunt maken. Kies je voor actie, spanning en sensatie, maar wil je er ook een educatief tintje aan geven, dan is de anti-slipcursus ideaal. Niet alleen is dit een leuke activiteit om met vrienden, collega’s of familie te doen en zo je huidige kennis te testen over het handelen bij gevaarlijke situaties op de weg. Je kunt dit ook direct in de praktijk testen. Je leert hoe om te gaan met diverse situaties en ervaart zelf hoe je een auto snel en beter onder controle houdt. Kijk op de website van Het Schwarzwald voor alle mogelijkheden rondom feesten en activiteiten en ga je buggy rijden in Overijssel als onderdeel van team building, vraag dan ook eens naar de vergadermogelijkheden, zodat je er naast een actieve dag ook een productieve dag van kunt maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn