De tabakwinkel in Rotterdam bij uitstek

In onze tabakwinkel in Rotterdam vindt u een ruim aanbod aan rookartikelen. Wij willen roken absoluut niet bevorderen maar we willen de mensen die het fijn vinden om zo nu en dan een sigaretje of een sigaartje willen opsteken graag tegemoetkomen. U hebt toch zeker recht op deze behoefte? Mits u 18 jaar en ouder bent natuurlijk. Dan kunnen de medewerkers van deze tabakwinkel in Rotterdam u vast en zeker heel wat vertellen over de diverse merken. Koopt u al jarenlang hetzelfde en bent u eigenlijk weleens benieuwd wat er nog meer op de markt te vinden is? Dan zult u bij ons slagen. Kijk maar even op de website van deze: bruna-prinsenland.nl. Deze tabakwinkel in Rotterdam is onderdeel van de Bruna-groep, een keten winkels dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren maar ook in sigaren en sigaretten. Met trots mogen we wel stellen dat deze tabakwinkel in Rotterdam één van de 360 vestigingen in Nederland is en daarmee is Bruna verreweg de marktleider in dit land. We hebben echter wel de vrijheid om een eigen aanbod te selecteren naast het standaardaanbod, zodoende dat u bij ons een keur aan rokerswaren kunt vinden. Zo vindt u heerlijk ruikende dikke sigaren, pijptabak maar ook navullingen voor uw elektrische sigaret. De e sigaret is trouwens de ideale manier om de inname van teer, koolstofmonoxide en wellicht op de langere termijn de inname van nicotine te verminderen.

In deze tabakwinkel in Rotterdam koopt u uw favoriete merk

Komt u gerust even langs in onze tabakwinkel in Rotterdam voor een adviesgesprek. Want als u wilt wisselen van merk dan hebt u bij ons een flinke keus. We kennen de nuanceverschillen tussen Pall Mall, Camel en Marlboro en weten tevens alles over de sigaren en de landen van herkomst. Onze collectie pijpen liegt er trouwens ook niet om dus mocht u nog een leuk cadeautje zoeken voor een oom of een opa die nog pijp rookt dan zult u bij ons slagen. Op onze website vindt u de openingstijden, het bezoekadres in deze havenstad en natuurlijk ook onze contactgegevens zodat u de kat uit de boom kunt kijken. Mocht u willen weten of er een bepaald product aanwezig is in deze tabakwinkel in Rotterdam maar u hebt nu nog niet de tijd om langs te komen, dan kunt u het beste eventjes bellen tijdens openingstijden. En anders kunt u in de avond ook gerust even een e-mail sturen. Daar doen we beslist niet moeilijk over. Het prettige aan deze Bruna is misschien nog wel het feit dat we maar liefst 7 dagen per week geopend zijn, met uitzondering van de feestdagen. En ook op het gebied van cadeauartikelen is er in deze tabakwinkel in Rotterdam naast al deze rookwaren voor ieder wat wils te vinden. Bent u bijvoorbeeld vergeten om een cadeautje te kopen voor vrienden of familieleden? Kom dan even langs en koop een interessant boek, een magazine en vergeet niet om er een kaartje bij te kopen.

Natuurlijk kunt u in deze Bruna diverse producten kopen

In deze tabakwinkel Bruna in Rotterdam zult u ongetwijfeld het merk vinden dat u graag rookt.

  • We hebben shag die u zelf nog moet rollen,
  • Kant-en-klare sigaretten, verzegeld in pakjes,
  • Diverse sigaren in een brede prijsrange,
  • Pijptabak,
  • En diverse accessoires zoals filters en een keur aan aanstekers.

Als wij het vermoeden hebben dat u minderjarig bent dan vragen we u om uw identiteitskaart. Sterker nog, dit doen wij zoals het hoort volgens de regels bij mensen tot 25 jaar. Vergeet daarom niet om uw ID op zak te hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn