Een mooie herinnering inlijsten

Hebt u een mooi schilderij gemaakt omdat u autonoom kunstenaar bent? Dan hoeven we u natuurlijk niet uit te leggen hoe belangrijk het is om dat werk in te lijsten. Dat inlijsten kunt u wellicht zelf maar het kan ook zeker geen kwaad om dit uit te besteden aan een professional. Hebt u hier trouwens totaal geen kaas van gegeten en wilt u om een geheel andere reden een werk inlijsten? Ook dan bent u bij ons in Delft van harte welkom. Kijkt u eens op onze website, c-lijsten.nl. We kunnen diverse kunstwerken inlijsten en daarbij kunt u denken aan:

  • Schilderijen, ongeacht de grootte maken we er een prachtige lijst omheen die absoluut bij het schilderij en de stijl past.
  • Bent u fotograaf van beroep en hebt u en juweeltje geschoten? Dan wilt u dat werk wellicht ophangen aan de muur in uw hal, in de slaapkamer of in een expositieruimte. We hebben de juiste lijst in de juiste maat voor u op voorraad. En anders maken we die lijsten vanzelfsprekend geheel op maat.
  • Heeft uw kind een prachtige tekening gemaakt en wilt u die afbeelding laten inlijsten om aan zijn of ha grotouders te schenken? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons aankloppen.

Als u iets wilt inlijsten hoeft het dus helemaal niet om kunst te gaan. Zo hangt een oorkonde, certificaat of diploma waar u best trots op mag zijn ook veel mooier in een lijst. U beschermd het tegen valpartijen en de zon en het is een stuk eenvoudiger op te hangen.

Professioneel inlijsten laat u aan ons over

Als u aan inlijsten denkt dan denkt u wellicht aan een prachtige studio waar men dat werk op maat maakt. Dat hebt u dan goed bedacht want onze werkplaats is een mooie ruime plek waar we met liefde dagelijks in de weer zijn. En wist u dat een lijst uit allerlei materiaal kan bestaan? Van oorsprong werd er natuurlijk met hout gewerkt die fraai door houtsnijwerk worden voorzien. Dat past ook zeker in het rijtje van klassieke werken die u wellicht vervaardigd. Zoekt u er een klassieke en rijkelijk versierde lijst bij? Ook dan kunt u wederom bij ons aankloppen. Maar er zijn vele kunstvormen en wellicht dat u expressionistische en minimalistische werken vervaardigd. Dan zoekt u een sobere lijst van misschien wel een totaal ander materiaal dan hout. Zoekt u bijvoorbeeld naar aluminium, staal of een ander metaal? Of liever een lijst maken van goedkope plastics? Nogmaals: bij ons vindt u het allemaal en maken we het allemaal op maat. Niet voor niets staat er op de website vermeld dat u de keuze hebt u duizenden lijsten die tevens allen op maat gesneden, geknipt en bewerkt kunnen worden. Ziet u daardoor juist door de bomen het bos niet meer? Neem ook dan even contact met ons op zodat we in overleg tot de beste oplossing qua inlijsten kunnen komen. Vergeet u niet om de eigenaresse, Christien van den Oever te volgen op Facebook? Want daar vindt u het laatste nieuws op het gebied van inlijsten en u kunt er heel wat idee├źn vandaan halen.

Kijk op de website naar de mogelijkheden

Heeft het inlijsten haast? Of mag er wel wat tijd overheen gaan. De snelheid van de aflevering heeft erg veel te maken met het handwerk dat u van ons verwacht. We maken van te voren een schatting en proberen ons aan de deadline te houden. Houdt er wel rekening mee tijdens het bestellen dat het natuurlijk een beetje kan uitlopen. Interesse? Stuur in ieder geval even een mailtje met uw wensen! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn