Heerlijk langs komen bij de kaasboerderij

Wat is er nu lekkerder dan vers gemaakte kaas? Is dit ook iets waar jij naar op zoek bent? Dan kunnen we je aanraden om hiervoor naar de kaasboerderij Gein Genoegen te komen. Op deze boerderij doen ze vrijwel alles zelf en ze zijn dan ook geheel zelfvoorzienend. Dit is behoorlijk uniek voor een kaasboerderij en ze zijn hier dan ook erg trots op. Het is een fantastische ervaring om hier eens langs te komen. En dan hebben we het niet eens over het zien van de boerderij of het proeven van de kaas. De gehele ervaring hier is voor veel mensen erg mooi. Als jij hier in de omgeving bent, dan ligt de kaasboerderij vast op een wandel- of fietsroute. Deze vind je namelijk genoeg in de omgeving. Je kunt dan eens langs komen bij de boerderij om een kijkje te nemen.

  • Melkkoeien
  • Fokschapen

Ze hebben hier melkkoeien waarmee ze er dus voor kunnen zorgen dat ze heerlijke verse melk hebben en daar worden dan ook weer uiteenlopende soorten kaas van gemaakt. Dankzij de fokschapen zijn er in de lente altijd schattige lammetjes die rond dartelen. Het is dan ook niet gek dat veel mensen graag langs komen bij deze kaasboerderij. En dat doen ze zeker niet alleen wanneer het toevallig op de route ligt. Mensen wandelen of fietsen graag een beetje extra om toch nog even een kijkje te kunnen nemen bij deze kaasboerderij.

Meer weten over de kaasboerderij

Ben jij wel benieuwd naar deze kaasboerderij Gein Genoegen? Dan kunnen we je zeker aanraden om hier eens langs te komen. In de landwinkel vind je natuurlijk de mogelijkheid om allerlei kazen en soorten melk te kopen. Zo vind je hier ook yoghurt en zelfs karnemelk. Ook hebben ze er allerlei delicatessen en cadeaus. De kans is dan ook heel erg klein dat je hier met lege handen weer weggaat. Veel mensen die hier in de omgeving wonen komen met een grote regelmaat langs om hier hun kaas, melk en eieren te halen. Wanneer je hen vraagt waarom ze hiervoor naar de kaasboerderij komen dan krijg je eigenlijk altijd hetzelfde antwoord. Dit soort dingen zijn tenslotte vele malen beter van smaak wanneer het echt vers gemaakt is. Je merkt toch echt wel het verschil met de kazen en melk die in de fabriek tot stand zijn gekomen. Ook al komt de originele melk vast wel van de koe. Dit is dan ook precies waarom het de moeite waard is om naar deze kaasboerderij toe te komen.

Maak er een dagje uit van

Veel mensen die hier in de omgeving op vakantie zijn bijvoorbeeld maken er echt een dagje uit van om bij deze kaasboerderij langs te komen. En geef ze daar eens ongelijk in! Zodra je de producten hier eens geproefd hebt, dan wil je eigenlijk niet anders meer. Wil jij dit ook ervaren? Kom dan eens op de website kijken wanneer je hier allemaal terecht kunt. Wil je absoluut zeker weten dat je niet voor niets naar de boerderij toekomt? Dan kun je altijd voor de zekerheid van tevoren even contact opnemen om te kijken of ze inderdaad aanwezig zullen zijn. Maar je kunt er eigenlijk altijd wel vanuit gaan dat de landwinkel tijdens de openingstijden gewoon open is. Misschien wil je wel weten of ze een bepaald product op voorraad hebben, je kunt al je vragen natuurlijk snel over de telefoon stellen. Je kunt hier rekenen op een uitstekende service en een warm onthaal. Kom dus zelf snel eens langs. Kijkt u ook eens op kaasboerderij-geingenoegen.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn