Holistische massage bij massage-feelinggood.nl

Een mens is een holistisch wezen. Dat wil zeggen dat ons lichaam een geheel vormt waarbij al onze organen maar ook onze energie met elkaar samenwerken om in balans te blijven. Wat we in de reguliere wetenschap en geneeskunde vaak zien, is dat er niet naar de mens als geheel wordt gekeken op het moment dat er zich fysieke klachten voordoen, maar alleen maar naar de symptomen. Iemand die dan bijvoorbeeld te kennen geeft dat hij veel last heeft van moeheid of hoofdpijn, krijgt een pijnstiller voorgeschreven. Voor een keertje kan dat geen kwaad, maar ben je bewust van het feit dat pijn of ongemak, fysiek of mentaal, wel een teken van je lichaam is om aan te geven dat er iets niet in balans is en dat je pas op de plaats moet maken. Met een holistische massage kies je voor een holistische behandeling van je lichaam. Een holistische massage is een massage die je kan helpen bij het opheffen van allerhande klachten. Veel mensen die kiezen voor een holistische massage lopen met vage klachten rond. Dat kan van alles zijn zoals pijn in de armen, gewrichtspijn, maag- en darmproblemen, maar ook allerlei andere klachten die er voor zorgen dat je niet meer goed functioneert. Het is heel erg belangrijk om je van je lichaam bewust te zijn en een holistische massage kan je hier bij helpen. Een holistische massage kun je om verschillende reden laten doen. Het is heel erg goed om jezelf zo nu en dan een moment van rust te bieden. Natuurlijk zijn er allerlei verschillende manieren om te ontspannen, maar een holistische massage biedt net dat beetje extra. Het kan een zeer genezende werking hebben en pijnklachten opheffen. Feeling Good massages zijn er op gericht om de energie weer goed door je lichaam te laten stromen. Een holistische massage wordt gegeven met speciale olie: 

  • De massage is ontspannend;
  • De massage is helend;
  • De massage heft fysieke blokkades op. 

Een holistische massage die blokkades opheft

Zoals ik eerder al omschreef, is een holistische massage een behandeling en weldaad voor je lichaam. Dat wil zeggen dat je wanneer je kiest voor een dergelijke massage, je kunt rekenen op een hele prettige ervaring die er voor zorgt dat je gedurende de behandeling helemaal ontspant. Waar veel mensen zich niet van bewust zijn, is het belang van tijd en ruimte voor jezelf. Het leven gaat snel. We hebben drukke banen en we rennen van hot naar her. Daar raken we dusdanig aan gewend, dat het hele idee van een holistische massage, of een ander soort behandeling die ik teken van niemand minder jou jezelf staat, niet eens meer in ons opkomt. Dat is echter heel erg zonde. Het beste is dan ook om eens te kijken naar de mogelijkheden Feeling Good. Trakteer jezelf op een holistische massage en zie hoe ontspannen je je kunt voelen. 

Maak een afspraak

Ben jij inmiddels wel geïnteresseerd geraakt in een ontspannende massage? Loop jij ook al tijden met bepaalde klachten rond waardoor je nu eigenlijk niet meer goed weet waar die klachten vandaan komen? Ben je ook al een paar keer naar de dokter geweest om die klachten te bespreken, maar kom je helemaal niet verder in het proces. Dan is het een heel goed idee om eens te kijken naar alternatieve oplossingen en die kunnen beginnen bij Feeling Good. Mocht je graag en afspraak willen maken, dan kan dat heel erg gemakkelijk via de website van Massage Feeling Good, maar je kunt natuurlijk ook altijd even bellen. Schroom niet en neem contact op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn