Huur een professional voor uw eventfotografie

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij eventfotografie? Kijk dan vandaag nog even op de website van topfotograaf Robert Tjalondo: rockinpictures.com. Een goede reputatie heeft deze fotograaf de afgelopen jaren opgebouwd. Hij werkt door het hele land maar u zult hem voornamelijk aantreffen in het economische hart van Nederland, de Randstad. Mocht u een conferentie in de Martiniplaza van Groningen geven dan is hij uiteraard ook van de partij als u dat wenst. Het is in ieder geval verstandig om de eventfotografie uit te besteden aan een professional. Iemand met de kennis in huis om ieder type congres vast te leggen in de huisstijl van het bedrijf of de instelling die het organiseert maar er ook zijn eigen stijl bovenop kan leggen. Het is maar net wat u natuurlijk wenst. Daarom is een goede voorbereiding essentieel. Bij eventfotografie komt daarom meer kijken dan u vermoedt. Deze fotograaf gaat daarom graag even met u in gesprek. Hij komt bij u langs en kan het gebouw alvast in zich opnemen. Gaat het om een bekend gebouw zoals de Westergasfabriek in Amsterdam of het grootste jaarbeursgebouw van Nederland in Hoog Catharijne, Utrecht? Hij kent deze gebouwen natuurlijk op zijn duimpje dus het zal in dat geval niet nodig zijn om langs te komen. Qua eventfotografie zit het dan ook wel snor. Waar wacht u eigenlijk nog op? Is het niet prettig dat u deze taak van uw to-do lijstje kunt afstrepen?

Voor eventfotografie bent u bij Robert Tjalondo aan het juiste adres

Als u de heer Tjalondo voor uw eventfotografie inhuurt dan garandeert hij onder andere dat:

  • Hij zich zodanig door het gebouw en tijdens presentaties voortbeweegt dat het niemand zal opvallen dat er gefotografeerd wordt,
  • De camera’s die hij daarvoor gebruikt zijn muisstil en uiteraard zal de flits doorgaans overbodig zijn,
  • Hij kan al tijdens het evenement foto’s aan u doorspelen die u vervolgens direct op uw sociale media kunt plaatsen.

Dit is slechts een greep uit de voordelen als u voor eventfotografie bij Rockin’ Pictures kiest. Uiteraard kan u op diverse manieren zijn werk terugvinden. Zo vindt u diverse foto’s van eventfotografie uit het verleden op zijn sociale media. Denk aan Facebook, Twitter, Instagram en voeg de fotograaf toe op Linked in. Ook op deze website vindt u in zijn portfolio de meest prachtige foto’s van een keur aan events uit het verleden. Bent u overtuigd? Neem dan eventueel via de sociale media contact op of bel hem na het lezen van deze tekst even op. Heeft het niet zoveel haast? Dan kunt u ook mailen of even een berichtje sturen via het digitale contactformulier. Hij doet zijn best om altijd binnen 24 uur te reageren. Er zijn vele evenementen die hij voor u kan vastleggen. Denk aan onder andere openbare jaarbeurzen, gesloten symposia en conferenties maar ook aan recepties of een publieke sinterklaasviering of de intocht in een stad of dorp. Het moge duidelijk zijn dat hij van alle markten thuis is.

We gaan graag met u in gesprek voor een goede voorbereiding

De foto’s van Rockin’ Pictures eventfotografie kunnen aldus bewerkt worden zodat u ze direct kunt gaan gebruiken. Ze zijn rechtenvrij en dat wil zeggen dat u alle foto’s te allen tijde mag gebruiken en bewerken. Uiteraard maakt hij gebruik van de laatste technieken, de meest moderne camera’s en de nieuwste software zodat hij niet alleen stil, nauwkeurig en creatief kan werken maar ook nog eens heel erg vlug! Blijf op de hoogte van zijn laatste projecten en volg zijn blog door regelmatig terug te keren naar de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn