Kunstgalerij Rotterdam

NesseArt is een unieke kunstgalerij in Rotterdam, waar u zelf uw kunst samen kunt stellen met schilderijen van Federico Bencini en de sculpturen van Raul Pernia. Op deze manier krijgt u unieke kunst in huis, die u zelf uitkiest. U heeft dus niet alleen bijzonder kunstwerk aan de muur hangen, u heeft het ook zelf uitgekozen! Daarnaast is de grootte dus ook zelf te bepalen. Kies bijvoorbeeld voor een extra groot kunstwerk, of een extra breed kunstwerk.

Een unieke kunstgalerij in Rotterdam

Alles in onze kunstgalerij in Rotterdam wordt gemaakt door twee unieke kunstenaars: de schilderijen zijn van de hand van Federico Bencini en de sculpturen van Raul Pernia. Beide werken op elkaar afgestemde afmetingen, zodat de kunstwerken te combineren zijn in grote composities. De schilderijen van Federico Bencini kenmerken zich door het unieke kleurgebruik. Hij werkt veel met koperachtige kleuren en grote vlakken, waardoor de schilderijen zich uitstekend lenen voor het combineren met andere stukken kunst. Paul Pernia is een unieke kunstenaar, die prachtige sculpturen maakt. Hij werkt veel met ijzer, koper, zink en brons, die hij transformeert door het te laten roesten. Hierdoor is geen enkele sculptuur hetzelfde, want de roest vormt altijd op andere plekken en in andere patronen. Paul Pernia werkt veel met composities die geïnspireerd zijn door de natuurlijke vormen in het middellandse zee gebied en de vier organische elementen: vuur, aarde, water en lucht. Hiermee creëert hij unieke sculpturen, met een bijzondere look en feel. Zeker in combinatie met de schilderen van Federico Bencini heeft u een uniek kunstwerk in huis, waar u uren naar kunt blijven kijken.

Creëer uw eigen kunst in onze kunstgalerij in Rotterdam

Het bijzondere aan de kunstwerken in onze kunstgalerij in Rotterdam is dat u ze zelf kunt creëren. Bij ons vindt u een ruim aanbod in verschillende schilderijen en sculpturen, waar u uit kunt kiezen om ze samen te combineren in een bijzondere compositie. Ter inspiratie vindt u bij onze kunstgalerij in Rotterdam ook allerlei voorbeeld composities, zodat u kunt zien wat er mogelijk is. Daarbij hebben wij geprobeerd u zoveel mogelijk te laten zien wat de verschillende opties zijn. Zo vindt u bij ons composities die gebruik maken van schilderijen en sculpturen van 16,5 bij 16,5 centimeter, maar ook de grotere schilderijen en sculpturen hebben wij voor u gebruikt. Ook vindt u diverse verhoudingen, zoals een vierkante compositie of een langwerpige compositie, met 3 of 4 schilderijen in de lengte en 2 in de hoogte. Zo ziet u gelijk wat de mogelijkheden zijn en kunt inspiratie opdoen. De schilderijen zijn gemakkelijk op te hangen met een één schroef per schilderij of sculptuur en zijn voorzien van een bijzonder ophangsysteem, zodat het lijkt alsof ze ‘zweven’ en van de muur los komen. En omdat u maar één schroef per schilderij of sculptuur nodig heeft is het ophangen heel gemakkelijk. Natuurlijk kunnen wij u hierbij ondersteuning bieden als u dat nodig heeft, maar de ervaring leert dat het zelf doen net zo makkelijk is. Kom dus eens langs bij onze bijzondere kunstgalerij in Rotterdam en ervaar deze bijzondere kunst. Samen met u kijken we naar wat de mogelijkheden zijn en wat bij u past. Ons deskundige team overlegt samen met u wat de mogelijkheden zijn en helpt u bij het creëren van de perfecte compositie. Daar komen verschillende aspecten bij kijken, zoals het kiezen van de juiste schilderijen en sculpturen en het combineren hiervan. Samen met u maken we verschillende proefcomposities en kijken we naar wat u mooi vindt. Wat voor kunstwerk u dus ook zoekt, bij NesseArt, de kunstgalerij in Rotterdam, vindt u altijd iets wat precies bij u past! Kom langs en proef onze unieke contemporary art.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn