Marieke Bekke

Een mooi schilderij in huis hebben, wie wil dat nu niet? Bijvoorbeeld een van de prachtige werken van Marieke Bekke. Zij heeft een heel eigen stijl, waarin vrolijke kleuren en losse lijnen de kenmerken zijn. Met een van haar doeken in uw woning, zorgt u voor een vrolijke toets, u zult er absoluut iedere keer dat u er naar kijkt weer helemaal van genieten en er blij van worden. Levensvreugde overbrengen via schilderijen is dan ook een van de dingen waar Marieke Bekke zeer bedreven in is. Wat voor onderwerp zij ook schildert, het zal altijd stralen en van het doek afspatten. Wat voor soort taferelen kunt u bij haar nu verwachten? Wat voor soort onderwerpen hebben haar voorkeur? Dit is heel divers. Zij schildert bijvoorbeeld graag dieren, zoals vogels en koeien, maar ook stadsgezichten schilderen maakt haar ontzettend blij. Uiteraard maakt Marieke Bekke veel vrij werk, ze legt graag spontaan op het doek vast waar zij geïnspireerd door raakt, waar zij zelf helemaal blij van wordt. Maar daarnaast werkt ze ook in opdracht. U kunt dan een aantal wensen aan haar doorgeven, bijvoorbeeld het formaat van het schilderij en het onderwerp, waarmee zij vervolgens aan de slag gaat. Zo kunt u een prachtig en vrolijk schilderij krijgen dat helemaal past bij uw woning en bij uw eigen voorkeuren. Bent u benieuwd naar het werk van Marieke Bekke? Naar haar stijl en het soort werk dat zij maakt? Dan kunt u natuurlijk een van de exposities bezoeken waar doeken van haar hangen, maar u kunt er ook voor kiezen om eens een bezoek te brengen aan haar website. Dan krijgt u een goed beeld van hoe zij te werk gaat en of de stijl van Marieke Bekke u aanspreekt.

Marieke Bekke live

Zoals gezegd maakt Marieke Bekke graag schilderijen van dieren en stadsgezichten, maar ook mensen schilderen trekt haar erg aan. Zij maakt graag portretten en doet in de voor haar zo kenmerkende stijl. Bovendien schildert zij portretten graag live. Bijvoorbeeld op een verjaardagsfeest, een jubileum of een bruiloft. Zij maakt dan ter plekke een portret van bijvoorbeeld het bruidspaar, de gasten, de jarige of de personen die om een andere reden op dat moment in het middelpunt van de belangstelling. Door Marieke Bekke op deze manier uw dag vast te laten leggen, zorgt u voor een heel bijzondere herinnering aan dit moment. Natuurlijk kunt u belangrijke momenten ook met foto’s vast laten leggen, maar een schildering zorgt toch voor een heel ander effect. Marieke Bekke kan als geen ander de sfeer van het moment vastleggen, de vrolijkheid, blijheid en het enthousiasme terug laten komen op het schilderdoek. Door haar in te huren voor een belangrijk feest, kunt u er zeker van zijn dat u op een originele manier op deze speciale dag terug kunt kijken. U houdt er een mooi portret of sfeerbeeld aan over dat u in uw woning kunt hangen. Dit is zeker een unieke manier van kunst creëren en u zult het dan ook weinig bij anderen tegenkomen. Het uitnodigen van Marieke Bekke om live bij u te komen schilderen, geeft u bovendien ook de kans om het hele proces van het op het doek zetten van een schilderij eens van dichtbij mee te maken. U kunt zien hoe zij haar inspiratie haalt uit de verhalen die zij daar hoort, de dingen die er gebeuren, de sfeer van het moment en de dynamiek tussen de mensen. Dit alles weet zij alles geen ander op een originele en sprankelende manier vast te leggen. Als u een unieke sfeerimpressie van uw feest wilt, dan is Marieke Bekke dus de aangewezen persoon om dit voor u te verzorgen.

Verse Kunst

Natuurlijk is het inhuren van een kunstenares niet iets wat u zomaar even doet voor uw feestje. Het is altijd goed om eerst een beeld te krijgen van wat iemand voor u kan betekenen. Bent u benieuwd naar het soort schilderijen dat Marieke Bekke live schildert? Dan bent u op de website van Verse Kunst aan het juiste adres. U ziet hier een overzicht van werken, opgedeeld in de categorieën:

  • jarig
  • bruiloft
  • bedrijf
  • Vivelavie
  • nieuw

Dit geeft meteen een goed beeld van de verschillende soorten gelegenheden waar u Marieke Bekke bij zou kunnen uitnodigen. Een verjaardagsfeestje of een bruiloft zijn natuurlijk momenten die u graag vastgelegd wilt hebben, maar het kan ook erg leuk zijn om een bedrijfsfeest eens op deze manier vast te laten leggen. Marieke Bekke zal een heel ander beeld van het personeel kunnen geven dan wat ontstaat wanneer u gewoon een foto laat nemen. Het zal een herinnering voor altijd zijn, een manier om de groep op zo’n manier te vereeuwigen dat het bijdraagt aan het groepsgevoel en het teamverband. Het is erg leuk om een schildering van een bedrijfsfeest bijvoorbeeld in de kantine te hangen, als herinnering aan het fijne gevoel van die avond en om het groepsgevoel iedere keer weer op te roepen. Ook is een dergelijk schilderij van Marieke Bekke natuurlijk heel geschikt voor een ruimte waar u klanten ontvangt. Zo krijgen zij meteen een vrolijk beeld van uw bedrijf te zien. Natuurlijk hoeft er niet altijd een speciale reden te zijn om Marieke Bekke in te huren, u kunt ook gewoon een willekeurig moment vast laten leggen. Bijvoorbeeld een gezellige picknick met uw vriendinnengroep of een ander moment waar u graag een blijvende herinnering aan wilt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn