Ontspan tijdens een romantische spa

Tijd voor uzelf en uw partner is met een druk schema soms nogal onwaarschijnlijk, maar het is wel altijd heel belangrijk dat u deze tijd neemt. Een romantisch uitje zal dan ideaal zijn; lekker met zijn tweeën, even geheel ontspannen. En waar kan ontspannen het beste? In een spa natuurlijk! Spa 1001 biedt u dé privé spa in Amsterdam, en na de spa of misschien ervoor, kunt u nog heerlijk rondlopen in de hoofdstad. Bij Spa 1001 kunt u onbezorgd genieten en krijgt u een onvergetelijke dag. Geniet tijdens de romantische spa van service op maat in combinatie met privacy luxe, u bent eenmaal de koningin, of koning natuurlijk. De spa is de hele dag lang beschikbaar en u hoeft zich geen zorgen te maken over drukte of andere bezoekers!

Een heerlijke romantische spa

Wanneer dan ook, u zult genieten van uw spa bij Spa 1001. De spa is overdekt, wat betekent dat er geen rekening gehouden hoeft te worden met het weer. Uw uitje zal altijd door kunnen gaan! Naast het feit dat een romantische spa u geweldig zal laten voelen en u zal laten ontspannen, is een bezoekje aan een spa ook nog eens goed voor uw gezondheid. Dit komt namelijk doordat uw bloeddruk kan worden gereguleerd door de wisselingen van temperaturen die u zal ervaren tijdens de behandelingen in de spa. Daarnaast zorgt de afvoer van vocht en afvalstoffen en het drinken van water ervoor dat uw lichaam bij wijze van spreken wordt schoongespoeld. Dit zal u een heerlijk zachte huid opleveren en u zult zich weer helemaal fris en fruitig voelen. Door deze nieuwe energie kan u er weer een hele tijd tegenaan. 

Verschillende arrangementen

U kunt voordelig terecht bij Spa 1001, zo zijn er verschillende arrangementen beschikbaar, zoals basis- en luxe arrangementen. Hier zijn er twee pakketen voor u uiteengezet speciaal bestemd voor een romantische spa.

  • Basis – Private for Two Arrangement. Deze arrangement is het ideale pakket voor een romantische spa. tijdens uw verblijf kunt u genieten alle sauna- en wellnessfaciliteiten, helemaal alleen met uw partner. Geen zorgen om andere mensen, want u kunt voor 2,5 of 5 uur genieten van uw romantische spa. U zult worden ontvangen met een welkomstdrankje en u zult een rondleiding in het complex krijgen. Bij het gebruik van alle faciliteiten zit ook het gebruik van bad- en doucheproducten inbegrepen en een haardroger. Het pakket is wel exclusief het gebruik van ene badset, maar deze mag u ook zelf meenemen. 
  • Luxe – Private for Two arrangement. Ook bij dit pakket wordt u ontvangen met een gezellig welkomstdrankje en krijgt u een rondleiding door het complex. Daarnaast heeft u natuurlijk ook toegang tot alle faciliteiten. Optioneel is een heerlijke high tea in de loungeruimte. Om nou die extra sfeer toe te voegen aan de romantische spa zijn er bij dit pakket kaarsen en gedimd licht inbegrepen. Ook is in dit pakket de badset wel inbegrepen, wat betekent dat uw een badjas, slippers en een handdoek krijgt. 

Wilt u weer eens iets romantisch doen met uw partner? En hebben u en uw partner een druk schema? Dan is een romantische spa een ideaal voor u! Reserveer snel een romantische spa bij Spa 1001 en ontspan!

https://www.spa1001.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn