Zoek jij gave trainingspakken?

Hallo allemaal! Deze week weer een blog van mij. Deze keer schrijf ik over trainingspakken. Een tijdje terug heb ik besloten om samen met mijn vriendinnen een loopgroepje op te richten. We trainen drie keer per week, maar natuurlijk wel in onze gezamenlijke trainingspakken. Hardlopen deden we allemaal al, maar in je eentje is dat zo ontzettend saai. Om het leuker te maken, mag om de week iemand een gave actie bedenken. We zijn met z’n viertjes. Ik heb een tijdje terug besloten om samen te eten na onze training. Mijn vriendin heeft afgelopen week bedacht om trainingspakken te bestellen en deze ook te laten bedrukken. Dit is ons allemaal erg goed bevallen en daarover vertel ik jullie natuurlijk graag meer. Lees snel verder!

Trainingspakken van echte toppers

Kleine jongetjes zie je natuurlijk geregeld lopen in trainingspakken van FC Barcelona of misschien zelfs van het plaatselijke Zoek jij gave trainingspakken?clubje. Onze mannen vinden ons hardloopclubje maar suf en tuttig en daar wilden wij verandering in brengen. De keuze voor stoere trainingspakken van Voetbalshirts Koning is dan ook niet zo vreemd. Deze organisatie verkoopt diverse voetbalproducten zoals shirts, broekjes, sokken, ballen en gehele tenues. Wat daar nou zo leuk aan is? De prijs! Je vindt zulke pakken op de webshop vanaf al €30. Het bedrukken maakt het natuurlijk al helemaal een feestje. Misschien verwacht je dat zulke tenues nogal mannelijk zijn. Echter hebben ze bij Voetbalshirts Koning ook vrouwelijke tenues! Je ziet er de leukste kleuren voorbij komen. De kleding heeft een mooie pasvorm waarbij de damesshirts prachtig getailleerd zijn. Het bedrukken gaat heel eenvoudig. Wij hebben onszelf een groepsnaam toegekend en raad eens? “De tutjes!” Om onze mannen eer aan te doen. Niet alleen wij hadden hier veel lol om, maar ook de mannen. Er zijn al heel wat selfies gemaakt in onze gave trainingspakken en we krijgen leuke reacties. Maar het allerbelangrijkste: ze zitten heerlijk. Het is een zachte stof van goede kwaliteit. Ik heb de trainingspakken nu al een paar keer gewassen en de stof blijft mooi. En ja, bij ons wast er altijd één iemand alle tenues om kleurverschil te voorkomen. Dit raad ik je dan ook zeker aan. Ben jij nou ook van plan om zo’n gaaf tenue te kopen? Lees dan snel de volgende alinea waarin ik je het een en ander vertel over het bestel- en bezorgproces.

Hoe bestel je trainingspakken bij Voetbalshirts Koning?

Tegenwoordig wordt alles op het internet besteld, zo doe je dat dus ook bij trainingspakken. Op de website www.voetbalshirtskoning.nl kun je in de menubalk kiezen voor het tabje ‘trainingspakken’. Je vindt hier heel veel verschillende soorten pakken welke je kunt toevoegen aan je winkelmandje. Bestellingen boven de €20 worden gratis verzonden. Bestel ze vandaag nog, want dan heb je ze morgen in huis. Retourneren gaat ook erg eenvoudig. Mocht je hier meer over willen weten dan kun je in de menubalk kiezen voor de optie ‘ruilen en retourneren’. Ik heb voor jullie een opsomming gemaakt van de gaafste trainingspakken:

  • Munchen Robben
  • Nederlands Team
  • België de Bruyne
  • FC Barcelona

Succes met bestellen en veel plezier van je nieuwe aanwinst!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn