Waar vind ik goedkope betonvloeren?

We kunnen er onderhand echt niet meer omheen, de betonvloeren trend. De woonbladen staan vol met huizen met zo’n strakke, veelal lichtgrijze vloer die gegoten is in plaats van gelegd. En niet voor niets. Een betonvloer of gietvloer, bijvoorbeeld via Willem Designvloeren, is een hele moderne, maar neutrale basis voor jouw huis. Als je kiest voor een betonvloer in plaats van bijvoorbeeld laminaat kiest je voor een vloer die veel langer meegaat, die strakker oogt en bovendien super makkelijk is schoon te maken. Het gemak van betonvloeren is groot, want je haalt er gewoon een dweil overheen en het is weer schoon. Ze beschadigen niet zo als laminaat of hout, want het materiaal is lang niet zo krasgevoelig, en dus profiteer je vele jaren langer van zo’n vloer. Voor veel mensen is het de investering dus meer dan waard, zo’n gietvloer. En als je bij Willem Designvloeren aanklopt heb je de keuze uit zóveel opties dat het nog moeilijk wordt om te kiezen welke vloer het wordt…

Betonvloeren van Willem Designvloeren

Willem Designvloeren is een bedrijf dat is opgericht om consumenten te kunnen voorzien van mooie, maar betaalbare betonvloeren. Op hun website zul je zien dat ze diverse opties aanbieden, welke verschillen in materiaal, look en prijs, zoals:

  • Een gevlinderde betonvloer
  • Een beton ciré vloer
  • Een betonnen terras
  • Beton ciré wanden

Zoals je ziet kunnen ze bij Willem Designvloeren betonvloeren gieten, maar ditzelfde beton (ciré) ook aanbrengen op een wand. Dit is ideaal voor in de badkamer omdat het geen vocht opneemt en zeer gemakkelijk is schoon te maken. Bovendien oogt het ook nog eens super strak, en zullen de trendsetters onder ons zeker blij worden van dit prachtige alternatief voor wandtegels. Ze geven jouw badkamer in één klap een moderne designlook en met een beetje styling en leuke aankleding heb je binnen de kortste keren die spa-look die je voor ogen had. En net zoals bij betonvloeren is het materiaal makkelijk schoon te maken, ongevoelig voor krassen en dus zeer duurzaam op de lange termijn. Denk dus zeker eens aan een beton ciré wand voor jouw nieuwe badkamer, want dit is een super alternatief voor wandtegels!

Gevlinderde betonvloer kopen

Een van de opties die Willem Designvloeren biedt is het leggen van gevlinderde betonvloeren. Dit is in principe precies hetzelfde als een gietvloer of woonbeton. Willem Designvloeren gebruikt de diverse termen door elkaar omdat iedereen hetzelfde type vloer anders noemt. Het komt echter allemaal op hetzelfde neer. Gevlinderd beton wil zeggen dat het puur constructief, natuurlijk beton is, van minimaal 7 cm dik. Houdt daar dus rekening mee als je een nieuwe vloer wilt leggen. Als je deze namelijk zomaar over je tegels heen wilt leggen kan het zijn dat hij te hoog uitkomt en dat is niet altijd mooi. Betonvloeren kunnen vrijwel niet gelegd worden in een hele dunne laag, omdat ze dan de stevigheid missen die Willem Designvloeren graag wil garanderen bij het leggen van jouw vloer. Door deze dikte is het echter wel mogelijk om een betonvloer of gietvloer te leggen in combinatie met vloerverwarming. De buizen verdwijnen in het beton en zijn zo niet meer zichtbaar, ideaal! Voor een mooie nieuwe gietvloer of betonvloer klop je zeker aan bij Willem Designvloeren. Met hun jarenlange ervaring en professionele aanpak ben je gegarandeerd snel de trotse eigenaar van een prachtige betonnen vloer, waar je nog jaren plezier aan gaat beleven!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn