Originele inrichting met HK Living

Label123 - HK LivingBent u op zoek naar nieuwe woonartikelen? Gaat u verhuizen of wilt u gewoon eens uw huis van binnen helemaal veranderen? Dan zijn de producten van HK Living zeker de moeite waard om in overweging te nemen. Veel mensen denken bij producten voor interieurinrichting meteen aan grote meubelzaken of woonketens en dat is dan ook terug te zien in de interieurs van veel Nederlanders. Huizen gaan van binnen steeds meer op elkaar lijken, doordat iedereen bij dezelfde zaken winkelt. Kiest u voor woonproducten van HK Living, dan kunt u er dus zeker van zijn dat u kiest voor iets dat niet iedere Nederlander in zijn of haar woning heeft staan. Natuurlijk is er niets mis met het winkelen bij grote ketens, als zij de producten hebben die bij u passen, dan is dat natuurlijk prima. Maar het wordt dan wel lastig om nog een eigen draai aan uw woninginrichting te geven. U wilt immers wel dat uw huis niet lijkt op dat van familie en bekenden van u, u wilt er uw eigen stijl creëren en er zo voor zorgen dat het echt als thuiskomen voelt als u de woning binnenstapt. Met producten van HK  Living zal dit absoluut gaan lukken, tenminste, als hun stijl bij uw stijl past. U kunt dan een heel eigen uitstraling creëren en er zo voor zorgen dat uw woning er van binnen anders uitziet dan die van familie en kennissen. U kunt dit natuurlijk doen door zoveel mogelijk te kiezen voor artikelen van HK Living, maar u kunt deze natuurlijk ook combineren met meubels en woonaccessoires van andere merken en zaken. Door zo verschillende merken met elkaar te combineren, te mixen en te matchen zoals het ook wel wordt genoemd, creëert u een geheel eigen en unieke combinatie van woonartikelen en daarmee ook een geheel eigen stijl. De artikelen van HK Living lenen zich er goed voor om te combineren met die van andere merken.

Nederlandse kwaliteit van HK Living

Waar moet u nu precies aan denken bij het merk HK Living? In de eerste plaats is het belangrijk om te weten dat dit een Nederlands merk is en dat zij dus een kwaliteit leveren waar u zeker op kunt vertrouwen. U kunt er echt van uit gaan dat de producten van dit merk een lange levensduur zullen hebben. Kwaliteit is natuurlijk belangrijk, maar ook de stijl van de collectie speelt natuurlijk een grote rol bij de keus of u iets wel of niet in uw huis wilt hebben. HK Living staat bekend om een combinatie van oud en nieuw. De ontwerpen zijn op het verleden gebaseerd, maar hebben een moderne twist. Dit maakt ze herkenbaar en uniek. Doordat zij in hun ontwerpen zich laten inspireren door het verleden, hebben ze een heel specifieke stijl. Ze volgen de trends wel, maar blijven toch herkenbaar door de eigen draai die zij er aan geven. De unieke woonstijl van HK Living is het best te omschrijven als industrieel en stoer met een frisse tint. Hun artikelen zijn dus uitstekend op hun plek in een modern interieur of een sobere inrichting, maar ze misstaan ook zeker niet in een meer romantische stijl. Wat voor woonartikelen maakt HK Living allemaal? Zij hebben een zeer brede range aan producten, van meubelstukken tot accessoires. U vindt bij hen bijvoorbeeld prachtige kasten en opbergkisten, maar ook een ruime keus aan accessoires, zoals broodplanken, kapstokhaken en kussens. Daarnaast vindt u bij hen ook genoeg keus op het gebied van verlichting. Bij HK Living kunt u dus voor een ruime keus aan interieurartikelen terecht.

Label 123

Bent u na het lezen van bovenstaande ook geïnteresseerd geraakt in de producten van HK Living en zou u ze nu wel eens kunnen zien? Dat kan! Het kan zelfs heel eenvoudig vanuit uw luie stoel, namelijk door de online woonwinkel van Label 123 te bezoeken. Zij verkopen namelijk vele woonproducten van dit merk en u kunt ze dus op uw gemak online bekijken. Zo kunt u snel een beeld krijgen van of deze artikelen ook echt iets voor u zijn en of ze passen bij uw woonstijl. U vindt bij deze woonwinkel dus veel woonartikelen van HK Living, maar daarnaast kunt u bij hen ook terecht voor diverse andere woonmerken. Een aantal voorbeelden is:

  • Zusss
  • Lafinesse
  • IB Laursen
  • House Doctor

Uiteraard vindt u nog veel meer verschillende merken in hun collectie. En daarnaast vindt u bij hen natuurlijk ook artikelen uit hun eigen collectie, die allemaal met de hand gemaakt zijn. HK Living en de andere merken verschillen uiteraard van elkaar, anders waren de diverse merken niet noodzakelijk. Maar alles in de collectie van Label 123 heeft ook een belangrijke overeenkomst en dat is dat ze allemaal kunnen dienen als goede basis, dat ze goed te combineren zijn met andere woonartikelen en dat ze bij veel verschillende woonstijlen passen. Zowel HK Living, als de andere woonmerken in hun collectie zijn daardoor voor heel veel mensen zeer geschikt. Bij Label 123 kunt u terecht voor grote meubelstukken, maar zij hebben uiteraard ook een grote diversiteit aan woonaccessoires in hun winkel te koop. Ook verlichting mag natuurlijk niet ontbreken en u vindt bij hen dan ook een speciale afdeling met lampen. Bent u dus op zoek naar HK Living of wilt u de artikelen van dit merk vergelijken met woonproducten van andere merken, dan zit u bij Label 123 dus zeker goed!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn