Prachtige dikke dames schilderijen

Kunst is een mooie manier om uw interieur te verfraaien. Met kunst is het vaak zo dat mensen kopen wat ze zelf heel mooi vinden, of waar ze zelf een bepaald gevoel bij krijgen. Veel mensen denken hierbij niet meteen aan humor, maar een mooi schilderij in de huiskamer dat ook grappig is, doet het vaak erg goed. Wat dacht u bijvoorbeeld van dikke dames schilderijen? Deze schilderijen van de bekende kunstenaar Theo Broeren zijn echt een aanwinst boven de bank. De verschillende dikke dames schilderijen van deze kunstenaar laten, zoals de titel al aangeeft, dikke dames in schilderijen zien. Vaak bestaat de voorstelling uit een vrolijk drinkgelag of een leuk feestje. Op de dikke dames schilderijen spat de gezelligheid dan ook van het doek. De vrouwen heffen een glaasje en lijken te toosten op iets moois. Heel leuk dus om deze dikke dames schilderijen in de huiskamer op te hangen. Of wellicht boven de tafel in een eetkamer, waar de gezelligheid ook in het echte leven door kan gaan. De dikke dames schilderijen zijn te koop in het atelier van Theo Broeren. Hier kunt u gerust een kijkje komen nemen om alle verschillende schilderijen te zien. Alle werken zijn gesigneerd, wat betekent dat u een echte Theo Broeren aankoopt. Niemand wil natuurlijk een replica in huis hebben hangen. Wanneer u een echte kunst aankoop doet is het van belang dat u een origineel in huis haalt. De dikke dames schilderijen van Theo Broeren zijn dus allemaal uniek en echt de moeite waard. De verschillende dikke dames op de schilderijen zijn allemaal volslank. Ze zijn gehuld in feestelijke jurken en zitten bijvoorbeeld aan tafel of staan met een wijntje in hun hand. Deze Bourgondische tafereeltjes stralen een en al gezelligheid uit en ze zullen dan ook helemaal niet misstaan in bijvoorbeeld de keuken. Mogelijkheden genoeg met deze prachtige dikke dames schilderijen.

Dikke dames schilderijen van goede kwaliteit

Wie wil er nou geen uniek schilderij in huis hebben hangen waar mensen ook nog eens heel vrolijk van worden? Met de dikke dames schilderijen van Theo Broeren krijgt u dat in een handomdraai voor elkaar. Deze prachtige schilderijen laten niet alleen een grappig onderwerp zien, maar zijn ook nog eens kwalitatief goed geschilderd. De schilderijen bestaan voornamelijk uit de wat fellere kleuren, zoals rood, fel geel, blauw, paars en groen. Hierdoor vallen de werken uiteraard extra op en trekken ze ogenblikkelijk de aandacht. Deze dikke dames schilderijen zijn dan ook een echt handelsmerk van Theo Broeren geworden. De kunstenaar is bekend geworden met deze creatieve, speelse stijl die in alle werken wordt doorgevoerd. Wanneer er bijvoorbeeld naar de toets gekeken wordt, valt meteen op dat alle werken op een vlotte manier geschilderd zijn. De brede penseelstreken op de achtergrond vormen diepgang, waardoor de figuren op de voorgrond extra opvallen. De dames in elk schilderij zijn in een andere compositie weergegeven, maar zijn nooit statisch. Het speelse effect is zeer belangrijk in deze werken en komt dan ook overal terug. Zeer herkenbaar zijn ook de naar boven gekeerde gezichten van de figuren. Allen lijken ze met half toegeknepen oogjes en pruilmondjes hun hoofd naar achteren te gooien en te genieten van de sfeer of van het feestje. De vele rondingen, van zowel de lijven als de hoofden, doen de Bourgondische gezelligheid alleen maar versterken. Fantastische schilderijen die iedereen in huis zou moeten hebben. De voorstelling wordt meestal bepaald door de kunstenaar, maar wanneer u een opdracht plaatst kunt u zelf een draai aan het werk geven. Bijvoorbeeld wanneer u graag dikke dames schilderijen in uw kantoorpand ophangt. Ze staan prachtig in een ontvangstruimte of in een vergaderzaal. Bij een bestelling op maat is het ook mogelijk om zelf de afmetingen van het schilderij te kiezen. Dit kan van klein tot heel groot, tot wel 6 meter breed. Alle werken worden professioneel gespannen op een frame van goede kwaliteit. Hierdoor blijven de schilderijen lang mooi. Wel is het aan te raden om de werken niet in het felle zonlicht te hangen. Net als bij alle andere schilderijen, prenten of tekeningen zullen er dan op den duur verkleuringen optreden. Wanneer u de dikke dames schilderijen toch graag op een plekje bij het raam hangt is het aan te raden om beschermende UV folie op de ramen te laten plakken.

Een kijkje in het atelier

Om een goed beeld van alle dikke dames schilderijen te krijgen is het verstandig om eens een kijkje te gaan nemen in het atelier. Dit heeft verschillende voordelen:

  • Persoonlijk contact met de kunstenaar
  • Mogelijkheid voor een bestelling naar wens
  • De schilderijen van dichtbij aanschouwen

Het kunstatelier van Theo Broeren bevindt zich in Oss. U kunt direct online een afspraak maken om de werken te bezichtigen. Daarnaast behoort het opvragen van een offerte ook tot de mogelijkheden. Tussen de vele dikke dames schilderijen zit er altijd wel eentje die u het liefst bij u thuis wilt ophangen. Theo Broeren is een nationaal en internationaal bekend kunstenaar die met deze hedendaagse kunstwerken een volledig eigen stijl heeft ontwikkeld. Zijn werk is figuratief en zeker ook modern te noemen. Wel altijd met een knipoog, dat de feestelijke stemming die van de schilderijen uitgaat, extra benadrukt. Deze dikke dames schilderijen zijn een aanwinst voor elke woning of bedrijfspand en kunnen dan ook gemakkelijk in meerdere kamers worden opgehangen. Wanneer u graag op een andere locatie komt kijken, dan kan dat ook. De kunstenaar exposeert regelmatig in verschillende galerie├źn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn