Hoe laat je een huisstijl ontwerpen

Als je als ondernemer bent ingeschreven begint er een groot avontuur. Je hebt een idee dat je in de markt wilt zetten. Je hebt een dienst of een product wat je wilt verkopen. Als je net begint is het goed om je merk stevig neer te zetten. Elke ondernemer moet dan ook een huisstijl ontwerpen, een logo is hier een voorbeeld van. Als je echt goed van start wilt gaan laat je een huisstijl ontwerpen door een professioneel. Er komen heel veel dingen op je pad als je als ondernemer begint maar een goed begin is het halve werk. En ik denk dat een professionele vormgeving van onder andere je logo essentieel is voor elke ondernemer. Dit is essentieel om jezelf en je merk goed neer te zetten. 

Waarom moet je als ondernemer een huisstijl ontwerpen

Elke ondernemer moet een huisstijl ontwerpen. Stel je nu eens voor dat je op een netwerk borrel bent en je verteld vol passie en enthousiasme over je bedrijf. Over het werk wat je doet en waar je de ander mee kan helpen. Je deelt je visite kaartje uit en je schaamt je. Je schaamt je omdat je visite kaartje er amateuristisch uitziet, je hebt het zelf samengesteld omdat je nu eenmaal een klein budget hebt. En dat is ook het geval met je website, dit doe je allemaal zelf want je kan het je niet veroorloven om een professional hiervoor in te schakelen. Maar het grote probleem hiermee is dat als je klanten wilt krijgen je een professionele website moet gebruiken. Een van onze professionals helpt je hier graag mee. Een huisstijl ontwerpen is iets waar we goed in zijn, we ontdekken graag wie je bent en waar je voor staat. Aan de hand van deze informatie gaan we aan de slag. Wij zorgen ervoor dat je professioneel overkomt en de volgende keer en je de volgende keer je visitekaartje met trots uitdeelt. We laten je website, logo en visitekaartjes op elkaar aansluiten zodat het herkenbaar is voor je ideale klanten en ook professioneel overkomt.

Je merk goed neerzetten

Naar onze mening heeft elke ondernemer het nodig. Een huisstijl, een manier waarop hij zichzelf laat zien. Dit doet een ondernemer door een website, maar het gaat veel verder dan dat. Het gaat om de kleuren die je gebruikt op je logo en op je website, het gaat om je visitekaartje die helemaal aansluit op je website. Al die verschillende onderdelen van je marketing moeten op elkaar aansluiten. Het is onze taak om hier iets prachtigs, krachtigs en professioneels van te maken. Wat doen we allemaal voor je:

  • We maken een uniek en grafisch ontwerp waardoor je klanten je gaan herkennen als je een bericht plaats op LinkedIn of andere sociale media.
  • We houden je altijd op de hoogte van het proces, het is immers jouw bedrijf
  • We willen dat je trots bent op je huisstijl.
  • Een huisstijl ontwerpen is ons vak, ga niet zelf aan de slag als je professioneel wilt overkomen.

Bij studio olivier denken we graag mee met ondernemers. Of je nu starter bent of al een aantal jaar rondloopt in het vak, een huisstijl ontwerpen doen we graag. We maken graag met je kennis om erachter te komen wie je bent en waar je goed in bent. Dan gaan onze creatieve experts aan de slag om een huisstijl samen te stellen die bij je past en die je bedrijf op een krachtige en professionele manier vormgeeft. Meer weten? Kijk dan op: studio-olivier.nl

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn